torstai 15. marraskuuta 2012

Tytön toive: Kissa Jansson-paita

 
Vanhempi tyttäreni on tosi kova Bamse-fani ja tästä inspiroituneena kaivoin netistä kuvia hahmoista, voittajaksi sitten valikoitui Kissa Jansson jota sitten lähdin toteuttamaan:
 
 

Kankaaksi valikoitui Stoffecken ihanan pehmeä sydäntrikoo ja applikoinnin tein veluurista, ihmeen hyvin koko paita onnistui ja pääsi heti tytön lemppariksi. (tässä kuvassa siis jo kerran pestynä- Meillä yleensä kaikki vaatteet lähtee samantien käyttöön, hyvä on jos ehtii kuvaamaan sitä ennen :)

Kaava oli jokin peruspaita kaava OB:ssä (jota en valitettavasti juuri nyt muista, kerron kun osuu silmääni) jota sitten pidensin tunikaksi ja alareunaan lisäsin tuollaisen nauhahärpäkkeen resorista (tuntui niin tylsältä paidalta ilman 'jotain'). Vielä kun keksisi millaiset housut tähän voisi tehdä kaveriksi? mustia on käytetty, mutta jotain väriä ja ehkä kuviota olisi kiva saada niihinkin.. ehdotuksia kuoseista?

Täällä jo kuumeisesti odotellaan viikonlopun käsityö-messuja  ja samalla kyllä pelätään sitä rahanmenoa...ääks :D. Toivotaan että sieltä saa paljon uusia ideoita!

4 kommenttia: