keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Miauskisskiss..kurnauskiss.. Sellainen oli Halloween!

 
 
Parin viikon takainen hommeli vielä esittelyyn:
Ylläpylläri, tulipa taasen hädällä sutaistua isommalle tytölle halloween-asu, Illalla tyttöjen nukkumaanmenon jälkeen pääsin vasta ompelemaan ja aamulla piti asu jo olla kerhossa..phuuh!
Noh, mutta tuurilla siitä selvittiin :) Kisukisukisuuu!
 
 

Kaavana oli OB jumpsuit 4/2012 ja tuohan on aikas leveä malli että ihan oikeeseen käyttöön tulen kaventamaan reilusti, sekä lisäämään niska-haara mittaa, se kun oli ihan nafti tässä.
Korvat meinas näyttää enemmän aasin korvilta ja niitä pikkusen aamukiireessä vielä fixasin, mut eiköhän ne nyt vältä.. :)
Jes, eka jumpsuitti tehty, enää...öö ainaki 2-4 jäljellä...phuuh

(ei varmaan yhtään muuten huomaa että tuo kurpitsa on photoshopattu kuvaan ;) neidillä oli joku karmee sälä-kori kädessä mikä piti jollain 'järkevämmällä' peittää)
Lisäyksenä vielä että kuulemma oli pelottava päivä.. päiväkodin työntekijöillä oli pelottavia asuja ja lapsilla myös...ja tästä puhuttiin vielä viikko tämän jälkeenkin (...'oli hirveen pelottava tyttö'). traumaattista tuollaiselle vajaa 3 veelle :)




2 kommenttia:

  1. Eiiii, tää on aivan hurmaava asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! kovasti tyttöki tykkäsi, paitsi että autossa valitti että 'äiti mä en pysty istumaan tuon hännän kanssa' :D (ehkä vähemmän täytettä olis ollu paikallaan :) )

      Poista