sunnuntai 27. lokakuuta 2013

salaisia haasteita

Hellou,
Jospa sitä taasen purkaisi pitkän ajan ompelukset.
Edelleen koneella olo on hyvin rajoitettua, mutta koska sain Kankaiden yötä sitä hullujen kankaiden hamstraajien unelmien yötä varten viriteltyä itselleni ison näytön ja kunnon näppiksen olkkarin pöydälle niin mikä jotten tässä samalla tekisi muutaman postauksen ennenkö tämä kone taas häviää työkäyttöön.
 
Saumanvaran facebook-ryhmässä oli taasen syksyllä mukavia haasteita joten
seuraavassa niistä:


Viljamin Puodin sponssaamassa haasteessa muodostimme ryhmiä ja yhdessä oli tarkoitus löytää meidän yhteisiä tekijöitä. Minun ryhmässäni oli kaksi mukavaa ompelijaa ja selvittelimme meitä yhdistävät asiat: tuunaus, pitsit, nukkuminen (taisi siellä nousta esiin myöskin remontonti ja entisöinti jne..) Nukkuminen otettiin siis pää-aiheeksi ja siihen pyrittiin lisäämään pitsiä ja mahdollisesti jotai vanhaa hyötykäyttöön.
 
Tässä oli minun lähtökohdat: Viljamin puodin lahjoittama puudeli, pitsiä Karnaluksilta ja oma vanha pehmoinen ryppyinen raita- toppi joka oli odottanut jo pitkään hyötykäyttöpinossa

 
 
Niistä syntyi pyjama meidän kaksivuotiaalle. Paidassa käytetty Hoopsia pohjana ja housut leikattu vanhoja housuja käyttäen. Lisätty valenappilista pitsillä. Resorit taitaa olla marimekkoa ja valkoinen pallokangas EK:sta.
 

 
 
Vielä pikku-poseeraus uudessa lempiasussa :)
 

 
**************************
 
Toisessa Saumanvaran haasteessa oli tarkoitus lähettää toiselle ompelijalle
n. 10e arvoinen kangaspaketti, josta sitten saaja loihtii määrä-ajassa ompeluksen joka esitellään ryhmässä tai blogissa.

Tällaisen ihanan paketin minä sain:
 
 
Aivan ihanasta etana-kankaasta jota en muuten ollut vielä ennen edes nähnyt syntyi meidän kaksivuotiaalle synttärimekko. Vähän kiireessä se valmistui, nimittäin samaisena aamuna ommeltu kuin oli juhlatkin ;) Minä olen tällainen viime-tinka-ihminen.
Kaavana käytin pohjassa hoopsia, mutta katsoin tämän vuoden OB:n kesä-numeron kannesta vähän mallia kietaisumallin leikkaukseen.
Ruskea-oranssi raita on varmaankin Harjun trikoita, resorit Triteks.
 

 

Mutta onneksi se kuitenkin onnistui aivan nappiin! ja saaja puki päällensä hyvin mielellään.
Siinäpä se sankari puhaltelee kynttiläänsä :)


 

 
Hihii, kyllä ompelu on mukavaa!
 
-Piiku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti