sunnuntai 27. lokakuuta 2013

mekkopula

Meidän iso-neiti, melkein 4-vee, on aivan hulluja mekkoihin
ja kun neidin kasvuvauhti on lähtenyt huimaan nousuun
on melkein kaikki mekot nyt siirtyneet pikkusiskon kaappiin.
 
Siispä käärin hihat ja ryhdyin hommiin!
 
Selian runoratsu pääsi vihdoin ompelukseen, syyttä joutunut odottelemaan hyllyllä. Tämän mekon idea tuli toisen ompelijan blogista mitä en tietenkään enään muista, mutta kiitos sinulle! Runoratsujoustis siis seliasta ja pinkki joustis Hannan kankaasta, napit hamstereista ja resorit triteksiltä. Kaava oli sovellettu vanhasta mekosta.
 

 
 
Alle vielä surauttelin paitaa pilvikankasta sekä kettu ja hanhi-kankaasta.
 
 
 
Tässä vielä sovituskuvaa,
sinne se neiti lähti heti sohvalle kirmailemaan uusi mekko päällä :)Pistetääs tähän väliin vielä paita joka on koottu meidän paikallisen ompeluryhmän kangasvaihtarikankaista. Kaavana varmaankiin se tuttu Hoops :)
Tämäkin paita vilahtelee aika-ajoin tuon heppamekon alla. 
******************************************

Sitten seuraavaksi pääsi paininjalan alle Majapuun 'Tyttö ja nukenvaunut'-velour. Tämäkin ostettu aikapäiviä sitten. Pienemmän neidin mekon surauttelin ompeluystävän luona meidän omissa 'laneissa' missä kyllä höpöteltiin enemmän kun ommeltiin ja isomman sitten kotosalla.
Tuota isompaa piti vähän 'jatkaa' tähtivelourilla kun oli vaan
se tuttu 50cm korkeutta sitä kangasta.
Kaavat on omasta päästä molemmissa.
Pienemmän taskussa marimekon mustavalko-palloa. 
**********************************
 
JA sitten tuoreimpaan.
Ihana ihana Sammalpolku!!
Tätä tilattiin joka värissä kimpassa ompeluystävien kanssa ja tytöt saivatkin viimetingassa mekot päiväkodin kuvaukseen. Oma harmaan-värinen kangas odottelee vielä sitä parasta kaavaa.
 

 
 
Ja vielä jonkinmoinen sovituskuva neidin asusta hänen omilla asusteillaan: siskon karvatossut ja oma "elukka", niin, siten sitä kutsutaan meillä :)
 

 

Ja kangasvarastot ne senkun kasvoivat perjantaisen Kankaiden yön ansiosta, ehkäpä siinä oli jo väsymyksestäkin kyse kun tilauksia tehtiin puoli kolmen aikaan yöllä :D mutta kivaa oli! tasataan sitä tiliä sitten myöhemmin ;)
 
-Piiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti