perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rintsessalle (tai rintsessan äidille ;)) lokerikko

Minä olen tällainen projektien haalija, aina sata rautaa tulessa. Ja jokaisen uuden projektin löytyessä saan kyllä kuulla siitä rakkaalta mieheltäni...ja taas yx?!?

Ja niin kävi että satuin anoppilassa lukemaan lehtä (oliskohan ollut kotivinkki tai vastaava) ja bongasin siellä aivan ihanan tuunausidean. Toteuttamiseen piti löytää jostain vanerinen lokerikko, joita anoppi sanoi löytyvän ikeasta.


No homma kävikin paljon kätevämmin kun miehen siskolla oli juuri sellainen samainen lokerikko vailla käyttötarkoitusta. Eli tästä lähdettiin:




Meillä oli sopivasti rempan jäljiltä valkoinen maali vielä hyvin hollilla ja käsittelin lokerikon sillä pariin kertaan (alla siinä oli tumman ruskea petsi, ihmeen hyvin tarttui silti).

Samaisen remontin jäljiltä oli minulla lastentapetti-malleja jäänyt rautakauppa-kierroksilta, sekä seinäliimaa meidän yläkerran tapetoinnin jäljiltä. Jotenka, minäpä sitten vihdoin pari iltaa sitten rakkaan mieheni kanssa leffailtaa viettäessä leikkelin tapeteista sopivia paloja jotka sitten liimasin lokerikon etupaneeleihin. Simppeliä ja nopeaa! ja katsokaa mikä lopputulos :) Ihanan uniikki paikka säilöä pikku-prinsessan koruja  tai vaikka äiskän ompelutarvikkeita ;)






Kyllä nämä projektit vie mukanansa... Seuraavaksi tekijäänsä odottelee vanha ikkuna. Katsotaan jos se joskus pääsisi työnalle (miestä ärsyttää kun on joutunut säilömään sitä jo pari vuotta, niinkuin olisi mukamas huomannut sen olemassa-oloa tämän parin vuoden aikana :))

Tällä hetkellä meillä on menossa ompelutalkoot äidin kanssa joten lisää postattavaa tulee jälleen tovin päästä.
Rentouttavaa viikonloppua!




4 kommenttia:

  1. Ihana lokerikko! Mukavaa ompelulomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja näin jälkikäteen, oli kiva ompeluloma, harvi vaan ettei kovin rentouttava (lapset päätti että kun äiti on ollut poissa muutaman päivän niin nyt kiukutellaan senkin edestä ;) )

      Poista
  2. Ihana lokerikko ja tulipa siihen suuri muutos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tällaisia projekteja on niin mukava tehdä, saa nopeasti valmista :) ja mukavaa vaihtelua ompeluun :)

      Poista