tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesä on täällä ja niin minäkin :)

Mistäköhän johtuu että suurinosa mun postauksista tuntuu alkavan aina pahoitteluilla ja selittelyillä.. :) Nooh, missäs sitä oikein on taas oltu??
Ehkäpä tässä jo pieni puhuttelun paikka jo olisi tarpeen ;)


No, selitykseksi valikoitui tällä kertaa se kun meidän perheessä on vain yksi tietokone...ja mies sattuu useimmiten olemaan sillä ainoalla seli seli.. No hittojakos tässä selittelemään, elämää täälläkin eletään :D ja varsin kiireistä sellaista. Ja nyt on kesä, kuka kökkii sisällä koneen ääressä kun pihalla on näin mahtavia kelejä! krohom...mina.

Laskeskelin juuri tuota postaamattomien kuvien määrää mikä vain kasvaa päivä päivältä ja nyt on tosiaan aika jo heittää tänne vähän juttua ;)

Asiaan!
Mun lempparini, Hippie-kukkamekko Metsolan kankaasta pääsi työn alle heti kun "The kaava" löytyi, eli Onion 2035. Tuolla kaavalla voisin tehdä vaikka koko vaatevaraston. Itseasiassa teinkin niitä aika monta :)





Tunikoita itselle!
Kolme ihanaista, joista jokainen on jo ollut kovassa käytössä.
Pallopaita ja linnunrata-trikoinen pääsivät jo Toukokuun lopussa kierrokselle Viroon kun lähdimme Tampereen ompeluelämää-ryhmän kanssa valloittamaan Tallinnan Karnaluksia, sekä useita kangaskauppoja. Näistäkin pari on tehty Onionilla: Metsolan pallopaita, sekä Nanson punakuvioitu, joka muuten oli ensimmäinen kokeiluversio kaavasta. Harmaa linnunrata-trikoinen tunika on väkerretty Susien pohjalta, rinnan alla lisänä pitsiä.






Seuraava postaus onkin sitten täynnä lastenvaatteita koko kevään ajalta :)
Valitettavasti sitä joutuu odotteleen ensi viikkoon, mutta kyllä se sieltä tulee.

Huomenna mina lähden maalle viettämään lomaa hurjat 4 päivää äidin ompelukoneiden kanssa, tavoitteena olisi tehdä sarjana iso läjä vaatteita pienille ja vähän suuremmillekin.

Niin ja tuli sitä luvattua itsensä tämän kuun haasteeseenkin. Haaste kuului: Ompele, nainen ompele! eli tarkoitus on kuluttaa kangasta niin paljon kuin suinkin vain on mahdollista, MUTTA miinuksena tulee kaikki ostetut metrit *nielaisu* öö, tällä hetkellä matkalla on semmoinen vajaa 5m hups eli meikähän sitten ompelee!! :D


Ompeluniloa kanssasiskoille! pistetään saumurit sauhuamaan!

6 kommenttia:

  1. Hieppie mekko on niiiiin IHANA!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! on se itsellekki niin mieluinen että on päässyt jo pariin kesäiseen juhlaan päälle :)

    VastaaPoista
  3. Tuo hippie on loistava ja sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! hieman vierastin aluksi noin kirkasta väriä, mutta nyt se on kyllä lempimekkoni :)

      Poista
  4. Tosi ihana toi tunikan malli. Olisko mahdollisuutta saada kaavaa?

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana toi tunikan malli. Olisko mahdollisuutta saada kaavaa?

    VastaaPoista