keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Sateenkaari-röyhelöpöksyjä, tonttu-yökkäriä, veluurihaalaria...

 
 
 
 
 
Aim bäk! pikkusen meni aikaa tuossa viime postauksesta, mutta täällä ollaan! Nyt esittelyssä on pikku-S:lle (tänään 1v!) ihanat sateenkaari-röuhelöpöksyt. Näitä oli suorastaan kamala tehdä raidallisesta kankaasta, sitä ommeltiin ja purettiin ja istte taas ommeltiin ja purettiin (kohdistukset on myrkkyä).. Mutta, ihanat ne on ja kovassa käytössä jo :) Kaavana näissä oli OB 1/2012 Little Houses jota muokkasin aika paljonkin. (Olivat todella leveät ja korkeat). Kankaana tässä Sateenkaaritrikoo Ikasyrilta.

Sitten seuraava projekti oli isolle S:lle yökkäri, laatikot kun pursuavat pieniä yökkäreitä joista selkä vilkkuu ja pitää olla pitkät sukat jottei sääret olisi paljaina. No nyt on ainakin yksi sopiva! Tämän neiti saa lauantaina lahjaksi äidiltä kun on pikkusiskon synttärijuhlat, saa hänkin sitten jotakin :)
Paidan pohjana käytin OB 4/2012 Little lamb kaavaa, pidensin helmaa tuosta ja lisäsin taskun eteen. Housut on vain leikelty mutu-tuntumalla ;) Kankaat: tonttukankaat Michasista, punainen trikoo triteksiltä, resorit toiselta opelijalta.
 
 
 
 


Sitten vielä yksi vanhempi projekti esittelyyn. Tämän veluurihaalarin tein ihanalle Helmi-vauvalle keväällä virkattujen conversejen kanssa, mutta unohdin ottaa silloin kuvan.
Kaava OB 6/2011 Fairy Floss. Kankaat: sisäpuolella Noshin kuumailmapalloa ja päällä veluuri Halpahallista.
 
 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti