keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kankaita ja kankaita..

Olipas hyvät kemut viikoloppuna!
Niille jotka eivät tiedä mistä kemuista on kyse niin Facebookin Ompeluelämää ryhmä juhli 1-vuotis syntymäpäiviään Tampereella viime viikonloppuna.

Eka etappi oli  meillä lauantai-aamuna Ompelukonekeskus Koivu josta mä nappasin itelleni ihanan värisiä lankoja ja muuta härpäkettä ja tuli siinä muuten napattua ekan arvonnan voittokin (jee!). Alla kuvassa näkyvä Isä-kangas oli palkintona tässä ekassa arvonnassa, ja käyttöön menee. Saa meidän isukki isänpäiväksi jotai kivaa siitä :)

Samassa kuvassa on illan toinenkin arvontavoitto, tummansininen 'köysikuvioinen' kangas triteksiltä (salama voi näköjään iskee kahdesti samaan paikkaan..hehe) Tuosta tulee varmaan jotain itselle.

Lisäksi löytyi ihkuja puuvilloja EK:sta (kun siellä koko juhla-köörillä pyörittiin), sininen ja punainen kukka (vain 4,95/m) ja sit marimekko-tyylinen musta puuvillakangas pinkeillä  ja liloilla pallukka-kuvioilla (9,90/m). Tuo jälkimmäinen taipuu kyllä itelle liivimekoksi, sitten joskus ;). 




Juhlien jälkeisenä päivänä oli informoitu että jos jaksaa niin porukka voi valua esim Keskustorilla järjestettävälle peräkontti-kirppikselle. No sinne minäkin suuntasin ja seuraava kuva kertoo mitä sieltä löytyi.




Retroa, Retroa! se oli ehdottomasti päivän teema :) Näistä taisin maksaa yhteensä n. 15€ Omaksi suosikiksi voin mainita tuon vasemman alareunan piparikukka-kankaan, se on niin ihana että en tiedä maltanko sitä edes leikelläkään (on siis pussilakana). Ylhäällä oleva musta kangas on vielä vähän mietinnän alla että laitanko eteenpäin, vielä ei ole kunnon kiintymyssuhdetta meille muodostunut. Tilkut oikeassa reunassa ja alareunassa ovat aitoa Tampellaa ja pussukoita niistä varmaankin teen. Ties vaikka jonkinmoinen arvonta tulisi joskus ajankohtaiseksi, tässäpä olisi hyviä palkintomateriaaleja ;)

3 kommenttia:

  1. Heippa ja kiitos vaan sullekin viimeisestä, kivaa oli :)
    Sähän teit ihan mielettömiä löytöjä sieltä p.konttikirpulta! Vautsi vau!

    Vinkkinä muuten, että tuo sanavahvistus kantsis ehkäpä ottaa pois käytöstä, kun se on niin hepreaa nykyään, ettei meinaa saada kommentteja läpi :)

    VastaaPoista
  2. Hei hyvä kun sanoit Tea, mä en ees tiennykkään että se on käytössä :) Mäpä poistan sen.

    VastaaPoista