sunnuntai 11. elokuuta 2013

Laulukalaliivarit

Talking about UFO's Unfinished objects :)...

Löysin taasen minun kamalan ison keskeneräisten pinkan ja yhtenä kauniina iltana surauttelin niistä loppuun vajaa 10 vaatetta (monessa vain pari saumaa tekemättä, toiset vain leikattu valmiiksi).Ei ollut edes kova tinki, enkä ymmärräkkään miksen niihin
aiemmin ole tarttunut.

Tässä siis tytöille yhdet setit jotka ovat majailleet pinkassa puolisen vuotta,.Ensin syynä oli takakappaleiden puuttuminen, tästä pulasti pelasti minut ompelijaystävä. Sen jälkeen tuli kaamee vetskarin ompelupelko :D  minä en ole vielä päässyt sinuiksi niiden kanssa, vaikka loppujen lopuksi ei siinä kauaa mennytkään.



 
 
 
Kaavat taisivat olla omasta päästä liivareiden kohdalla ja leggarit teen aina samoilla ostohousuista otetuilla kaavoilla. Laulukala-kangas Seliasta, takakappaleiden joustis ompeluystävältä, leggareiden oranssi joustis hannan kankaasta. Hupuissa olevat trikoovuoret: oranssipilvi:JNY ja keltainen tähti muistaakseni Ikasyriltä.
 
 
 
¨
 
 
Vielä sovituskuvaa..
kylä näillä kelepaa! Onneksi en odottanut yhtään enempää näiden kanssa,
 tai olisivat jääneet pieneksi.huh.
 
Tulossa vielä lisää ufo-postauksia sekä ompeluksia itselle.
Stay tuned ;)
 
-Piiku-
 

5 kommenttia:

  1. No kyllä tuli hienot setit:-). Kiva tuo malli hupun kanssa. Mun blogissa muuten arvonta meneillään:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. Harmittavasti tuossa ensimäisessä kuvassa auringonvalo vääristää vaatteiden värejä, mutta onneksi toisessa sentään näkyvät melko hyvin. Kiitos arvonta-vinkistä, käynpä kurkkasemassa ;)

      Poista
  2. Juku, näähän on ihan mainiot!

    VastaaPoista