sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kesäiloa!

Tovi on taas vierähtänyt viime postauksesta, mutta onneksi se ei silti tarkoita etten olisi saanut mitään aikaiseksi :D toki välillä asianlaita on kyllä niinkin.

Uusin lasten Ottobre tipahti postiluukusta ja ensimmäinen mikä siellä otti silmään oli Little Elephant-tunikamekkonen. Suunnitelma oli tehdä mekkonen pienemmälle tyttöselle (joka käyttää nyt kokoa 86) ja siispä kokeiluun lähti koko 92. Mutta kuinka ollakkaan kaava oli "hieman" reilu ja mekko päätyikin ensin isosiskon käyttöön (joka siis normisti kulkee 98-koon vaatteissa). Hänellekkin mekko oli hieman reilu, eli menee varmasti koko tulevan kesänkin.




Miehen kommentti oli että kiva 'pääsiäismekko' :) Noh, ehkäpä keltainen ja lila saattaa vähän siihen suuntaan viitatakin, siksi päätinkin jotenkin vielä vähän raikastaa tuota ja tehdä alle vielä vähän lisää keltaista.

Little Lamb-kaavalla (luottokaavani) valmistui vielä aurinkoinen kesäilo-paita koossa 98.

Kylä ny kelepaa odotella iloista kesää :)





Vielä loppuun itselle tehty trikoinen tuubihuivi. Tästä tuli ihan lemppari, supermukava.
Materiaalina metri tummansinistä pallokuvioista viskoositrikoota (EK) sekä pitsinjämiä omista varastoista. Tykkään :)







Pian se vappukin kolkuttelee ovia ja tulikin kokeiltua yhtä kivaa mekkomallia omaan Wappumekkoon, palataan pian siis astialle ;)
 

8 kommenttia:

  1. Onpas kiva huivi ja mekko. Täällä blogissakin on ihana keväinen ilme <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muhun on purrut todellinen kevät-kärpänen ja blogin värimaailma on napattu suoraan oman pääkopan sisältä. Ihanaa aurinkoa ja lämpöä!

      Poista
  2. Ihana tuo tuubihuivi! Ja neitokin sai melko aurinkoiset vaatteet (:

    VastaaPoista