sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kesän satoa

Noniin, nyt päästähän alakuhun :)
Kesän ottobren kolahtaessa luukusta iski tietysti kova ompeluhimo ja tässä tulosta. Pari 'Hoops' paitaa takimmainen stoffecken sienistä ja Koreasta (täältä, koetilaus viime vuonna 3:lla kankaalla) tilatusta raitatrikoosta ja etummainen myös stoffecken ylläripaketista silloin joskus. Kaavaa pidensin hieman jotta tuli tunikamainen vaikutelma. Nämä siis ollut käytössä koko kesän ja pesty hyvin useasti, mut kummasti pysyneet muodossaan (henkari vähän kyl vääristää).


Eka varsinainen 'projekti' oli tyttöjen mekot kesän häihin, ja ihmeen tyytyväinen kyllä olen tuotokseen :) Voin lisäillä sovituskuvan myöhemmmin. Näissä mallina oli kesä ottobren 3/2012 'Kokeshi Doll' ja kankaana Jotexilta tilattu omppupuuvilla (samaa löytyy myös keltaisena, josko se jääköön ensi kesän ompeluihin, ideat jo muhii ;) ). Mallissa muutin hieman noita laskoksia ja päätin ommella ne kiinni, toisin kuin itse mallissa, omasta mielestä näyttivät paremmalta noin, enkä laittanut tuonne alle vuorta vaan pelkän pitsin alareunaan. (nämäkin siis kuvattu vasta käytön jälkeen ja ryppyisenä, taidettu vähä koiraakin siinä halailla..sorgeee...)

Itellekkin tuli ommeltua yksi mekko häihin ihanasta tumman liilasta joustosatiinista, tosin mallia taidan kyllä ensi häihin muuttaa jottei tarvi taas koko juhlaa viettää nostaen valuvaa mekkkoa ylöspäin..hehee.Ei paljon hakaneulat auttaneet. Kuva tulee hiukka myöhemmin, kunhan saan metsästettyä sen morsiamelta :D.

Ja sitten tämmöinen ihanuus meni lahjaksi ihunalle pikku Helmi-rinsessalle kastelahjaksi. Kaavaa tähän ei ollut mutta otin mallia Kappahlin vastaavasta bodymekosta. Varsin tyytyväinen olin tähän, muuten en olis varmaan ees antanutkaan :D Kankaana on Stoffecken ylläripaketin ihana sydän jersey.



Samainen tytön-tylleröinen sai nämäkin, elikkä virkatut pikku-converset bambulangasta. Ihquuu..



Kaippa sitä täytyy kaivella vielä tuonne aiempaan kevääseen kun nyt vauhtiin päästiin, elikkä seuraavassa kolmelle pikkupoijaalle lahajoja:


Kankaina autoissa Stoffecken jersey ja applikoinneissa myös, housut ohutta kesäjoustista eurokankaasta.

Kankaina Znokin sammakko ja housuissa hieman paksumpi trikoo Stoffecken yksiväri-paketista.


Kankaina kotimainen joustofrotee (aivan ihanat värit, tästä tuli taiteiltua myös yhdet sortsihaalarit, täytyykin kaivella kuva) ja tasku ruskeaa jerseytä, työkalut on Stoffecken ylläripaketista tulleestä apilajerseystä (mistä tykkään hirmuisesti, vaikkakin vielä odottaa omaa kaavaansa).



2 kommenttia:

  1. FB: Treen ompelijoiden kautta eksyin vierailulle :) Converset... aivan hurmaavat!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, kiva kun heitit kommenttia :) Joo- noi tossut oli ky kivat virkata, ja melko helpot (ja mähän en koskaan virkkaa, paitsi matonkuteita). Netistä löytyy hyviä ohjeita noihin, ainakin englanniksi hakusanalla 'crochet baby converse pattern' :)

    VastaaPoista