perjantai 19. lokakuuta 2012

Jotain supermukavaa ja ihanaa itselle :)

Johan on tovi vierähtänyt viime postauksesta. Ompahan tässä välissä tullut pyörähdettyä Seinäjoella käsityömessuilla ja remontoitu omaa kotia oikein olan takaa. Tällä hetkellä suurimmän mietinnän alla ovat olleet lastentapetit, tyttöjen huoneeseen. Taitaapi olla että 'se oikea' malli on sinnekkin vihdoin löytynyt, kiitos erään kanssablogistin :) (lillaphant). Mutta katsotaan nyt, tuntuu ettei sitä viimeistä päätöstä saa millään aikaiseksi.

Ompelut olivat hetken tauolla saumurin terien vuoksi, mitkä on nyt vaihdettu ja surrataan taas kuin unelma. Valmistupa siinä sitten isommalle tytölle yhtenä iltapuhteina toinenkin yökkäri samalla kaavalla kuin edellisen postauksen tonttu-yökkäri, saas nähä antaako neiti sitä joskus kuvattavaksi ; )

Itselle oli pakko hamstrata Seliasta tätä ihanaa kultakala-joustista ja visio oli selvä alusta saakka, ja tässä se on:
 
 


 Kaavana tässä viimeisimmän ottobren 5/2012 Timeless and cozy -tunika. Muutin mallia sen verran että hiojen kaava on numeroa suuremmasta koosta (kuulin että olivat liian slimmit kaavat) ja lisäsin sivuille kaaritaskut (mä olen NIIN tasku-ihmisiä :D ) ja koska framilon oli loppu tulin tehneeksi alareunaan kuminauha-kujan. Tää on ihan supermukava päällä ja tulee varmasti ahkeraan käyttöön, eiku leggarit tai sukkikset alle ja menox! sovituskuvaa toivottavasti saan myöhemmin, pimea tuli tänään niin nopsaan :)